Twitter

Follow Ep_Meijer on Twitter

donderdag, december 28, 2006

Maak jezelf blij, wees erbij!

Ook al een leven lang op zoek geweest naar het geluk, altijd blijven hopen dat de ware echt bestaat?

Dan heb ik GROOT NIEUWS voor je!

Je hebt misschien door schade en schande geleerd dat dubbeltjes geen kwartjes worden. Je hebt verdriet gekend, verdriet en pijn. Omdat je mensen verloren bent, omdat je bedrogen werd, omdat je een ongeluk kreeg of een ziekte.

Geef het maar toe, al die tijd is in je binnenste een waakvlam blijven branden, tegen beter weten in ben je erin blijven geloven.

En terecht. Ja, je leest het goed: geluk, eeuwige liefde en zelfs onmetelijke rijkdom zijn ook voor jou weggelegd! De duivel schijt echt niet steeds op dezelfde hoop, wat ze je ook vertellen.

Is this all there is? Find out more!

Heavenly Cruises mag je hierbij een eenmalige aanbieding doen: hedenmorgen om vijf uur zal ons droomschip ergens in Nederland aanmeren. Ga ook jij aan boord en vind je eindelijk het geluk dat je toekomt?

Tallozen gingen je reeds voor en betraden de zevende hemel. Doe als Tamara van 53, die inmiddels fortuin maakt met haar Internethandel in vibrators en verwikkeld is in een heftige driehoeksverhouding met Mario, de klusjesman en Laszlo, de cokedealer. Treed in de voetsporen van Angela van 48, die barones bleek te zijn en zich sinds de cruise dagelijks laat beffen door drie adelborsten van onder de 22 en haar Malteser leeuwtje Fifi, soms tegelijk.

Do yourself a favor, come aboard now!

Sms ‘dream on’ naar 0900-fukjoe en per omgaande krijg je de coördinaten van de haven waar onze love boat over een paar uur aanmeert (tevens machtig je ons daarmee om je gehele banktegoed op onze rekening over te maken, maar een kniesoor die daarop let: we hebben het over een unieke kans om eindelijk dat te krijgen waar je recht op hebt).

Waar wacht je nog op? Kies voor je geluk!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Shit...het is nu 9.16 uur....
Ach, het idee van dat Maltezer Leeuwtje sprak me toch al niet zo aan.

Anoniem zei

FF zeeziekpilletjes halen :-) en Estrella...die Fifi geef je gewoon een lesje kanaalzwemmen kado!