Twitter

Follow Ep_Meijer on Twitter

maandag, december 04, 2006

All you need is love

De Evangelische Omroep zond al een tijdje harde pornofilms uit, toen uitlekte dat er ruzies waren uitgebroken tijdens de wekelijkse ministerraad. Twee staatssecretarissen wilden de minister-president simultaan oraal bevredigen. De vice-premier, ofschoon volop bezig de minister van Justitie anaal te penetreren, meende dat niemand anders dan hij het recht had om het zaad van de premier te slikken. In landsbelang, stelde hij. Den Haag Vandaag raakte niet uitgepraat.

Waar ruzie is, ontstaan regels. Het kabinet ging voortaan nog slechts een uur per dag uit de broek. Om de pikorde te bepalen, werd een formateur aangesteld, die volgens hardnekkige geruchten van de gelegenheid gebruik maakte om het staatshoofd een geheim gebleven aantal malen te beffen.
Groen Links en de SP maakten er een punt van, interpelleerden zich, tussen de gang bangs op het paarse pluche door, een ongeluk. Of de dames en heren politici nog aan iets anders konden denken dan aan de bevrediging van louter lichamelijke behoeften? En hoe zat het trouwens met de maatschappelijke gevolgen van de wiplash? De kleine christelijke partijen bleven zich fanatiek verweren tegen de pogingen van links om de normen en waarden alweer overhoop te gooien. Fractievoorzitter Strengma van de staatskundig gereformeerden kondigde met een dildo tot aan de blindedarm in zijn aars een motie van wantrouwen aan, voor het geval de regering gehoor zou geven aan de subversieve verzoeken om het feest van God te beëindigen. Die motie van wantrouwen kwam er. Hij werd met ruime meerderheid verworpen.

Seks werd onderwerp tijdens CAO-onderhandelingen en mocht nog slechts tijdens koffie- en lunchpauzes. Dominees en pastoors preekten over matiging. In de kranten verschenen ingezonden brieven, die de noodzaak van geld verdienen benadrukten. Op tv werden spotjes vertoond, die duidelijk maakten dat er nog iets anders in het leven was dan je lul of kut achterna lopen. Werken bijvoorbeeld. Zodat iedereen ervan kon profiteren. Met wegen waarop je in de rij mocht staan en wachtlijsten waarop je een nummer was.

Al gauw werden seksloze dagen ingevoerd. Wat later kon je niet neuken voor goede doelen. Er begonnen weer mensen te trouwen. Het was overzichtelijker zo, verklaarden ze stralend voor de camera. Jaloezie was trouwens een mechanisme dat de economische groei ten goede kwam, dus waar lulden we over. De klimaatverandering? Ach, na ons de zondvloed. En met die lage rentestand zou je gek zijn als je niet leende. Toch?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Letterlijk een kwestie van prioriteiten stellen door middel van de pikorde...
Brrrr, met mijn al te levendige visualisatie vermogen zie ik Balkenende en Verdonk op het paarse pluche.
Oeh, nu huppelen ze allemaal langs.
Shit, toch te levendig Ep!

(Misschien wordt het saai maar je linkjes he, je linkjes...schitterbaar!)

Anoniem zei

Van die kant had ik het nog niet bekeken

Ep Meijer zei

Ik zeg altijd maar zo: de waarheid is een diamant, het ligt er maar net aan op welk facet je scherpstelt.