Twitter

Follow Ep_Meijer on Twitter

donderdag, mei 31, 2007

Vernis

Volgens de politie van Groningen zijn de homo’s die andere mannen tijdens seksfeesten verdoofd, verkracht en met hiv geïnfecteerd hebben, geen monsters. ‘Ze zouden op straat niet opvallen,’ aldus een zegsman.

Nogal wiedes.

Mijn zoon van vier denkt misschien dat boeven in gevangeniskledij en met een masker op door het leven gaan. Het punt is dat zelfs seriemoordenaars op straat niet zouden opvallen. Ze kijken wel link uit.

Van de straat af is niet zichtbaar dat de parkeerplaatsen bij de bordelen hier in Midden-Limburg permanent vol staan. ‘Het wordt weer laat op de zaak, schat. Wacht maar niet op mij met het eten.’

Duizenden, zoniet tienduizenden mannen leiden een keurig burgerlijk bestaan, inclusief vrouw, kinderen en Vinex-woning, maar komen in het geniep aan hun trekken op homo-ontmoetingsplaatsen langs de snelwegen van ons land.

Tienduizenden, zoniet honderdduizenden mensen meten zich op Internet een andere identiteit, een andere leeftijd of zelfs een ander geslacht aan om de kat in het donker te knijpen.

Ook geldelijk gewin maakt het beest in ons los. Klein voorbeeldje: avond in, avond uit plunderen georganiseerde bendes particuliere wietplantages. Geen haan die ernaar kraait, want de gedupeerden doen uiteraard geen aangifte.

Bredero schreef het al in de zeventiende eeuw: al ziet men de lui, men kent ze niet.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een waarheid als een koe.
Die valt dan ook niet te vermommen.

Anoniem zei

Hmz, een olifant ook niet, laat staan een krokodil...