Twitter

Follow Ep_Meijer on Twitter

zondag, februari 25, 2007

Open brief aan Geert Wilders

Beste Geert,

Logisch dat je uit Venlo weg wilde, maar om het nou zo bont te maken? Partij Voor de Vrijheid heet je politieke vehikel. Mooie vrijheid. Als het aan jou ligt, mag ik niet eens een hoofddoekje dragen als ik dat wil.

Laten we wel wezen, jouw ‘gedachtegoed’ en vrijheid verhouden zich als een pik tot slagroom. In werkelijkheid heb je het gewoon op fundamentalisme voorzien. Ook niet mijn liefhebberij, maar ja, in onze grondwet ligt het recht om je eigen godsdienst te kiezen nu eenmaal verankerd. Van dat recht wordt al sinds het bestaan van de grondwet dankbaar gebruik gemaakt in dit land. En wel door de zogenaamde gereformeerden. Volgens Wikipedia bestaan ze in 857 smaken en ze terroriseren het leven vooral op het platteland boven de grote rivieren. Vorig jaar nog mocht een middelbare school in Amersfoort een leerling weigeren, omdat bij hem thuis een PC stond en diens zus wel eens in een spijkerbroek gesignaleerd was. Als je over de Veluwe rijdt en een invalide tegenkomt, is de kans groot dat het een polioslachtoffer is, omdat de ouders de zuigeling uit geloofsoverwegingen niet wilden laten inenten. Binnen kringen van de SGP wordt stemrecht voor vrouwen onder protest gedoogd, want die horen eigenlijk kinderen te baren en moeten verder niet zeuren. De islam is er niets bij.

Overigens Geert, vergis je niet in de dreiging van het Christenfundamentalisme. De aanhangers planten zich, bij gebrek aan tv en voorbehoedsmiddelen, voort als konijnen. Kijk in de Kamer maar eens goed om je heen. De refo’s zijn al jaren aan een gestage opmars bezig. Ze hebben nu zelfs al een minister van Defensie! De volgende keer pikken ze misschien Sociale Zaken mee en als jij, Geert Wilders, ze laat begaan, leveren ze over dertig jaar wellicht de minister-president.

Dus doe me een lol, Geert, kijk eens verder dan je neus lang is.

Hartelijks,

Ep

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hear hear Ep!

Anoniem zei

Ik lees liever uw pornostukjes.

Ep Meijer zei

Eerst zeggen wat u aan heeft.

Anoniem zei

Hij die zonder zonde is...

Anoniem zei

Ha die Ep,


Typisch weer zo een gevalletje.
De reden waarom mastruberen niet toegestaan is is omdat het het schadelijk is voor de gezondheid.

Namelijk omdat:

· De scherpheid van het gezichtsvermogen worden verminderd.
· Tevens veroorzaakt het zwakheid op de zenuwenstelsel.
· De geslachtsdelen groeien niet goed
· Een aandoening in de teelballen waarbij de man heel snel een erectie kan krijgen
· De onderste deel aan de wervelkolom verzwakt waardoor men regelmatig rugpijn krijgt
· Tevens worden het sperma van dik en troebel naar doorzichtige zwakke water waar de spermacellen ontbreken Dit beinvloed het nageslacht, waarbij de kinderen zwak en dunnetjes worden geboren en zo blijven, de hersenen kunnen zo beinvloedt worden wat als gevolg heeft dat het denkvermogen vermindert." (Jou geval misschien?)

En het is niet zo dat de geleerde een oogje dichtknijpen voor de man bij hoge nood. De man dient zelf de zedelijke gedachtes te voorkomen. Onze profeet zei voor het voorkomen hiervan moet je vasten of trouwen dus dit geldt zowel voor de man als voor de vrouw!

Maar ik moet je er wel bij zeggen dat ik het heel erg pervers van je vindt om te denken aan de seksleven van wie Ousama Bin Laden. Ik bedoel maar zijn al je seksfantasieen opgeraakt dat je jezelf gaat voorstellen hoe die van Bin is.

Any way van een vrouw in burka krijg je hem niet omhoog je zou je toch moeten indenken dat een vrouw heel anders is thuis dan op straat. Oftewel een nette dame op straat en een BEEST in bed. En geloof me moslims staan bekend als konijnen dus voor je volgende keer weer een onzinnig stuk tekst plaatst zet er wel bij hoe en waarom? Zodat je minder dom overkomt!

Kennis is Macht!

Adios Eppie!

lindaaaa

Anoniem zei

.
absurd thought -
God of the Universe says
don't criticize religions

just use Christian words
substitute for Islam's words

.
A good Dutchman translated this for me:

De Koran moet niet verboden worden. Mein Kampf is niet een 'heilige boek', maar het mag niet worden verboden, maar je moet kunnen bekritiseren de idioten die mee eens.

Zoals u wellicht vermoedt, Geert Wilders is GEEN racist. Hij is gewoon tegen de out-of-control immigratie en tegen immigranten die niet assimileren, en degenen die beat Gays en verkrachting niet-islamitische vrouwen niet worden afgedekt.
Hij is ook zeer sterk tegen degenen die doden van hun eigen dochters en zusters voor hun 'familie eer'.
.
hier is een absurde gedachte --
Supreme uw God weet
Christus was een pedofiel

en een verkrachten terroristische
het omzetten van slaven door het zwaard
.
Moslims zijn niet een 'ras' toch, ze zijn aanhangers van een religie / ideologie en de Sharia wet.
De meeste moslims zijn zelfs niet-Arabieren, die in de weg, is ook niet een 'Race'.

Die hun plicht is volgens de Koran, het verspreiden van de sharia-wetgeving over de hele aarde. Het kan nemen 100-200 jaar, als ze slagen.

Is dat de aard van de wereld je wilt voor je grote-Grand kinderen groot-Grand kinderen? Een Taliban Planet? Ik wed niet.
Moslims zijn de grootste slachtoffers van de islam. Wilders is niet tegen moslims, hij is tegen het islamitisch fundamentalisme.

Lees de Koran, maar wees voorzichtig, want de Islamists verbiedt niet-moslims uit lezen.

Ik vraag me af waarom.

Deze is groot, dit is REAL BIG! Spread the word op de wereld iedereen! De EU Mandarijnen de lijn! Als dit gaat naar de rechter, hoe veel meer van het publiek zal zich bewust worden van deze tirannie?

Alle echte vrijheid begint met de vrijheid van meningsuiting. Als er geen vrijheid van meningsuiting, dan kan er geen echte vrijheid.

De christenen en joden niet oproerbeheersing wanneer iemand maakt plezier van Christus of joden. Mensen moeten leren te beschaafd, en ter verantwoording te roepen wanneer zij niet. Moslims opgenomen.

Geert Wilders is een held verspreiding van de pijnlijke waarheid. Hij moet beschermd worden!
.
hier is een absurde gedachte --
Supreme uw God zegt
Christenen zijn een ras

liefhebbers van het joodse ras
en de vreedzame boeddhistische race

.
absurde gedachte --
God van het heelal wil
Islam voor iedereen

aan roemrijke leven
slavernij en dienstbaarheid

.
absurde gedachte --
God van het heelal zegt
outlaw Zelfverdediging

bloot gewelddadige misdrijven
wordt geacht haatdragende

.
absurde gedachte --
God van het heelal zegt
beslissen om uw ras

gewoon veranderen religies
uw godsdienst is uw ras
.
USpace
.
Alle echte vrijheid begint met de vrijheid van meningsuiting. Zonder vrijheid van meningsuiting kan er geen echte vrijheid.
.
Filosofie van Liberty Cartoon
.
Help Halt Terrorisme Vandaag!!!
.
:)
.