Twitter

Follow Ep_Meijer on Twitter

maandag, juni 18, 2007

Make love, not war

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft serieus overwogen om geld te steken in de ontwikkeling van een zogenaamde homobom. Het wapen moest bepaalde hormonen verspreiden, zodat de vijandelijke soldaten zo geil werden dat ze meteen vergaten dat het oorlog was en alleen nog maar de liefde met elkaar wilden bedrijven. Van vechten kwam dan natuurlijk niets meer. Er moest geneukt worden en het maakte niet uit in welk gat.

Amerikaanse belangenorganisaties van homoseksuelen reageerden furieus op het nieuws. De homobom illustreert feilloos hoe achterhaald men in het Pentagon over seksualiteit denkt, aldus de criticasters. Alsof je homoseksueel kunt worden van een chemisch goedje, alsof homo’s per definitie slechte soldaten zijn!

Neem me niet kwalijk, maar ofschoon ik heteroseksueel ben, vind ik de homobom een prima idee. Ik stel zelfs voor om er de oorlogshaarden van deze wereld, Afghanistan en Irak met name, helemaal plat mee te gooien, wat ook door de geiten ter plaatse zeer op prijs zou worden gesteld, maar dat terzijde.

Wat zelfmoordaanslagen? Een homobommentapijt op Baghdad en in plaats van de dagelijkse bloedbaden wordt het er één grote gangbang. Amerikaan, terrorist, ze rukken zich de uniforms en de burnous van het lijf en vliegen elkaar in de armen. Gezamenlijk ontdekken de nieuwbakken geliefden dat je ook heel andere dingen met een M-16 kunt doen dan ermee schieten. Een beetje vaseline op de loop en klaar is Kees (of Mohammed of GI Joe, in dit geval). Om nog maar te zwijgen over de verborgen mogelijkheden van een Kalashnikov. Leve de leut(er)!

Zaad vergieten in plaats van kogels. Geniaal. In plaats van kritiek verdient het Pentagon de Nobelprijs voor de Vrede.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat had ik niet achter die preutse Amerikanen uitgehaald.

Anoniem zei

LOL... mensen maken ook echt OVERAL een drama van he?! :-)