Twitter

Follow Ep_Meijer on Twitter

zondag, februari 03, 2008

The Peter R. de V-show must go on!

Vanavond gaat het dan gebeuren: Peter R. de V. presenteert de oplossing van de verdwijningszaak rond Natalee H. Er zijn de afgelopen dagen verwoede pogingen gedaan om ons nieuwsgierig te houden. Toch kan eenieder die een beetje heeft opgelet, de puzzel zelf al aardig compleet maken. Wie is de mol? is er niets bij.

Joran van der S. zal vanavond bekennen dat Natalee H. tijdens seks met hem op het strand onwel werd. Sterker nog, ze overleed in zijn armen. Wat zou ik doen als mij zoiets overkwam? Ik zou haar optillen en met spoed op zoek gaan naar een dokter. Zoniet Joran van der S. Hij regelt een vriend met een boot en die laat het levenloze lichaam van Natalee H. in zee verdwijnen.

Sorry hoor, maar moet dit de oplossing voorstellen? Je laat niet iemands lichaam verdwijnen als je niets te verbergen hebt. Als er morgenavond tijdens de uitzending van Peter R. de V. al iets bewezen wordt, dan is het dat Joran van der S. dwangmatig liegt. Ik ben geen Peter R. de V, laat staan een Sherlock H. Staat u me desondanks een poging toe om op mijn beurt het mysterie rond de verdwijning van Natalee H. op te lossen. Onderstaand wat er volgens mij echt is gebeurd, ergens op een verlaten Arubaans strand.

Joran van der S. kan zijn geluk niet op dat een mooi meisje als Natalee H. met hem seks wil. Hij heeft zo weinig zelfvertrouwen dat hij niet eens condooms bij zich heeft. Natalee H. is wel geil, maar niet gek. No rubbers, no party. Dat schiet Joran van der S. in het verkeerde keelgat. Hij is dronken. Hij wil godverdomme neuken, nu! Natalee H. verzet zich en het spreekt even heel erg vanzelf dat hij haar verzet breekt. Joran van der S. krijgt hem niet eens omhoog. Dat maakt hem nog bozer. Hij drukt de keel van Natalee H. dicht om haar gillen te smoren.

Shit, ze beweegt niet meer. Wat heeft hij gedaan?! Er zijn geen getuigen, bedenkt Joran van der S. zich, zonder lijf geen bewijs. Wat hij ook verzint, men zal hem moeten geloven, keer op keer op keer. Hij pakt zijn mobieltje en belt een kennis met een boot.

Peter R. de V. neemt genoegen met het verhaal dat Natalee H. onwel is geworden tijdens seks. Een jonge vrouw die onwel wordt tijdens seks. Hoe geloofwaardig is dat? Oude mannen worden onwel tijdens seks, jonge vrouwen zijn juist op de wereld voor seks. Trouwens, ook een rechter zou Peter R. de V. vierkant uitlachen. Zijn zogenaamde bewijs bewijst niets en is bovendien onrechtmatig verkregen. Juridisch gezien is sprake van een storm in een glas water. Maar mooi dat Peter R. de V. binnenkort misschien bij Oprah W. zit. Fijn voor hem, maar we zullen niets zeker weten tot Joran van der S. ophoudt met om de waarheid heen te draaien.

Nu Lucia de B. nog, Peter R. de V, en niet te vergeten de Deventer moordzaak. Of ga je naar Hollywood?