Twitter

Follow Ep_Meijer on Twitter

donderdag, september 11, 2008

Geil zijn voor een goed doel


De overheid heeft er toch al een handje van om alles wat lekker is te belasten. Waarom niet meteen een wiptax?

Een aanslag van 0,68 (0,69 wanneer oraal) Eurocent per beurt lijkt niet onbillijk. Seks is alleen nog onbelast in de onderstaande gevallen:

• Onder de douche tussen 5.30 en 5.35 uur ’s ochtends, mitsdien sprake is van een waterbesparende douchekop en water dat verwarmd is met een HR-ketel (de vervuiler moet immers betalen)
• Op 8.000 meter (en alleen daar; er is al eens een vliegtuig van Aero Mexicalando neergestort, omdat de verkeersleiding abusievelijk een kruishoogte van 8.000 meter verordonneerde, zodat iedereen tegelijkertijd naar het toilet wilde waardoor het toestel overtrokken raakte)
• Met z’n drieën (echter slechts indien het vrouwen betreft en twee van hen in het bezit zijn van een geldige vergunning voor het dragen van een voorbindpenis)
• Tijdens een verblijf op de Waddeneilanden (met uitzondering van Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en Rottumeroog)
• In stilstaande treinen (behalve getrokken materieel)
• In de posities als afgebeeld onder de link
• Op het balkon (mits goedgekeurd door de Commissie Bouw- en Copuleer Toezicht, afdeling Buitengedoe)
• Voor, tijdens en na het trekken van een nummertje in de wachtruimtes van ’s lands gemeentehuizen

Per (meerderjarig) hoofd van de bevolking wordt in Nederland gemiddeld 3,2 keer wekelijks van bil gegaan, al dan niet met een vaste partner. Jongeren lusten er ook wel pap van (alleen zijn de onderzoeksresultaten niet te vertrouwen en volstaan we met een conservatieve schatting van 1,7 maal per capita van 12-18 jaar oud). Omdat het niet onwaarschijnlijk is dat populistische lieden beginnen te roepen om een toeslag voor achterstandsgroepen alsmede gezien de kortingen die bovenstaande uitzonderingen met zich meebrengen, schatten we de inkomsten voorzichtig op ruim 1,2 miljard Euro per jaar, een douceurtje dat ons land goed kan gebruiken nu de inflatie almaar op loopt. Dat is nog exclusief de mogelijkheden die de wiptax de schatkist biedt om ontrouwe partners, medewerkers uit de pornoïndustrie en zedendelinquenten dubbel of zelfs driedubbel aan te slaan.

De handhaving vormt een peulenschil. We hangen gewoon overal camera’s op die iedere seksuele activiteit feilloos registreren. Het gaat net als met rekeningrijden: automatisch een kwakje in het bakje!


Gezocht: controleurs

Kandidaten dienen in het bezit te zijn van voyeuristische eigenschappen. Bij voorkeur beschikken ze tevens over ervaring met andersoortig stiekem gedoe. Affiniteit met zinloze bezigheden en kennis van webcams zijn een prae. Honorering geschiedt in natura en eigenhandig.

Geen opmerkingen: