Twitter

Follow Ep_Meijer on Twitter

donderdag, oktober 20, 2016

Nachtmerrie

Washington, 9 november 2016, 11.20 uur.
De dag na de verkiezingen is het regenachtig. Hillary Clinton heeft zojuist een persconferentie gegeven om de verpletterende overwinning op te eisen. Her en der in de stad zijn al feestjes van Democraten gaande en de voorbereidingen voor de inaugurele rede worden al getroffen. Het wachten is eigenlijk alleen op de toespraak van Trump. Wat zal hij doen, erkent hij zijn nederlaag, eist hij een hertelling Plots klinken schoten. Uit de loden lucht duiken helikopters op, hele zwermen, boven het Capitool troont een paddenstoel van vuur. Verdwaasd grijpen mensen naar hun telefoons, maar Facebook, Twitter, Whatsapp, de schermen staan op zwart, net als die van de nieuwszenders.
Washington, 9 november 2016, 15.45 uur.
De straten van de hoofdstad zijn leeg op talloze regenplassen en wat geluidswagens na. 'America must be great again', schalt uit de luidsprekers, 'let's join forces'. Er gaan geruchten dat alleen al bij de bestorming van het Pentagon honderden doden gevallen zijn Alle ministeries staan onder controle en de belangrijkste vliegvelden zijn bezet. Alleen in Chicago en Los Angeles wordt nog verzet geboden. Op Wall Street is de handel in aandelen stopgezet, wereldwijd kelderen de koersen. Terwijl CNN en Fox eindeloos een beeltenis van 'your leader' blijven vertonen gaat diep onder de grond een vinger naar een rode knop.

1 opmerking:

Excel Keto Gummies zei

Dietary Supplements is made in a couple of styles. They're finished. This is what Keto Diets teaches you. I believe I may have to take a break from my tales as that relates to Keto Diets. Keto Diets could be one of the most neglected Dietary Supplements around. Nobody should be without Weight Loss. I must not discuss Dietary Supplements tonight if this could be more awesome.

https://www.nutraket.com/excel-keto-gummies/

https://thebackplane.com/keto-excel-gummies/
https://www.nutraket.com/lets-keto-gummies/
https://www.nutraket.com/algarve-keto-gummies/
https://www.nutraket.com/rejuvenate-cbd-gummies/
https://www.offerplox.com/weight-loss/abdomax/
https://www.offerplox.com/weight-loss/keto-extreme-fat-burner/
https://usanewsindependent.com/2023/01/animale-male-enhancement-animal-cbd-gummies-for-men-reviews-2023/